Глина, дим і вогонь - Кошовий, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Мотиль Романа. Українська димлена
кераміка ХІХ — початку ХХІ століть /
Романа Мотиль. — Львів : Інститут
народознавства НАН України, 2011. —
208 c.