Найвизначніший український дослідник народної культури - Шеремета, О. (Народознавчі зошити, 2013)
Рецензія на книгу: Мушинка М. Володимир Гнатюк.
Життя та його діяльність в галузі
фольклористики, літературознавства
та мовознавства / М. Мушинка ; вид. 2-ге,
доп. та переробл. — Тернопіль :
Богдан, 2012. — 384 с.