Порівняльний аналіз методичних підходів до оцінки інвестиційної привабливості та інвестиційного клімату регіону - Коршикова, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Цель исследования – провести сравнительный анализ методических подходов к оценке инвестиционной привлекательности и инвестиционного климата региона. Ціль дослідження – провести порівняльний аналіз методичних підходів до оцінки інвестиційної привабливості та інвестиційного клімату регіону.