Сакральне дерев’яне будівництво Молдови - Тарас, Я. (Народознавчі зошити, 2013)
Розглядаються дерев’яні церкви, подається їх типологія,
архітектурно-планувальні та конструктивні рішення. In the article have been considered wooden churches of Moldova
and presented the typology of objects, drawings of their
architectural planning and constructive designing. Рассматриваюся деревянные церкви, дается их типология,
архитектурно-планировочные та конструкционные решения.