Депортації: погляд через століття - Котляр, Ю.В. (Історичний архів. Наукові студії, 2015)
Рецензія на колективну тритомну монографію:
Макар Ю. Від депортації до депортації. Суспільно-політичне життя холмсько-підляських українців (1915–1947). Дослідження. Спогади. Документи / Юрій Макар, Михайло Горний, Віталій Макар, Анатолій Салюк. – Чернівці : Букрек, 2011–2015.
Том 1. – Чернівці : Букрек, 2011. – 880 с.
Том 2. – Чернівці : Букрек, 2014. – 900 с.
Том 3. – Чернівці : Букрек, 2015. – 960 с.