Методологія історії і гуманітаризація знання - Удод, О.; Юрій, М. (Історіографічні дослідження в Україні, 2013)
У статті йдеться про методологічні проблеми історичної
науки. Розглядається формаційний і цивілізаційний підходи в
історичному процесі, роль гуманітаризації знання. The article is about the methodological problems of historical
science. There are also examined formational and civilizational
approaches in a historical process, role of knowledge humanitarization.