Дослідження Науково-просвітницької діяльності архієпископа Інокентія (Борисова) в дореволюційній історіографії - Діанова, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2013)
У статті проаналізовано дореволюційну історіографію, присвячену науковій та просвітницькій діяльності архієпископа
Інокентія (Борисова). Розглянуто позиції різних дослідників стосовно наукових та просвітницьких здобутків архієрея. In article the analysis of the pre-revolutionary historiography
devoted to scientific and educational activity of archbishop
Innocentiy (Borisov) is made. The points of view of different
researchers concerning scientific and educational achievements of
the bishop are considered.