Образ М. Драгоманова як громадського діяча в сучасній українській історичній науці - Куценко, Ю. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті проаналізовано процес функціонування та особливості образу відомого українського історика другої половини
ХІХ ст. Михайла Петровича Драгоманова як громадського діяча,
створеного в сучасній українській історіографії. In the article is analyzes the process of functioning and features
an character of the famous ukrainian historian second half of XIX
century Mikhail Petrovich Drahomanov as a public figure, created in
modern ukrainian historiography.