Конфлікт процес/структура у конструкції «довгого» ХІХ ст. Михайла Слабченка - Ясь, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
Висвітлюється формування історичних поглядів відомого
українського історика М. Слабченка. Розглядаються основні
складові світосприйняття цього вченого на основі аналізу його
наукових праць 1920–1930 рр. The article deals with the formation of historical views of the
well-known Ukrainian historian Mykhailo Slabchenko, considers the
main components of this scholar’s perception of the world on the
basis of analysis of his scientific works written in 1920–1930.