Проблема інформаційного протистояння СРСР та Німеччини в радянській історіографії - Салата, О. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
Стаття присвячені аналізу історичних праць, автори яких досліджували питання інформаційного протистояння Німеччини та Радянського Союзу в період Другої світової війни, вивчали проблему впливу на свідомість населення окупованих територій України зумовлену механізмами і засобами інформаційної політики обох держав. Article devoted the analysis of historical labours, the authors of which probed the question of informative opposition Germany and Soviet Union in the period of Second world war, studied the problem of influence on consciousness population of the occupied territories of Ukraine predefined mechanisms and facilities of informative policy both held.