Київська історична школа: Андрій та Микола Стороженки - Пазюра, Н. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті розглянуто життєвий шлях та творчий доробок
українських істориків та громадських діячів Андрія (1857–
1926/?) та Миколи (1862–1942/?) Стороженків. Показано вплив
В. Антоновича та Київської історичної школи на їх професійне становлення. The article is dedicated to the life and creative achievements of
the Ukrainian historians and public figures Andriy (1857–1926 /?)
and Mykola (1862–1942 /?) Storozhenko. Shown the influence of
V. Antonovich and Kyiv’s historical school in their professional
formation.