Фольклористична діяльність Миколи Цертелєва - Суздаль, М. (Історіографічні дослідження в Україні, 2014)
У статті подано аналіз фольклористичної діяльності М. Цертелєва, як однієї із складових частин його інтелектуальної
біографії. Звернуто увагу на розробку автором актуальних теоретичних та методологічних проблем фольклористики. The article presents the analysis of the folkloristic work of
M. Tserteliev as one of the elements of his intellectual biography.
The attention is concentrated on the author’s elaboration of the
relevant theoretical and methodological problems of folklore studies.