Необхідність розвитку диверсифікації економічної діяльності сільських громад в Україні - Бурова, О.Б. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто сутність поняття «диверсифікація», визначено її види та особливості. Наведено переваги розвитку диверсифікації економічної діяльності сільських громад як в регіонах Україні, так і в розвинутих країнах світу. The essence of the concept of «diversification» is defined kinds and features. The advantages of the development of the economic diversification of rural communities in the regions of Ukraine and in the developed world.