Структурні диспропорції розвитку підприємницького сектору України - Бутенко, А.І..; Шлафман, Н.Л. (Економічні інновації, 2015)
У статті проаналізовано і виявлено диспропорції у розвитку підприємницького сектора України та виявлено чинники, що сприяють підвищенню диспропорційності розвитку підприємницького сектора в Україні (правові, політичні, економічні, фінансові, соціальні й організаційні). The article analyzed and revealed disparities in the development of the business sector in Ukraine and found the factors that contribute to the unbalanced development of the business sector in Ukraine (legal, political, economic, financial, social and organizational).