Формування ефективної структури економіки як запорука успішного розвитку України - Гавриш, О.О.; Савченко-Марущак, М.С. (Економічні інновації, 2015)
Розглянуто проблему технологічної модернізації економіки України в контексті підвищення її конкурентоспроможності та ефективності, а також основні напрями державної політики, що мають здійснюватися з метою вирішення цієї проблеми. We consider the problems of the process of technological modernization of Ukraine's economy in the context of increasing its competitiveness and efficiency, as well as key areas of public policy that should be applied to solve the existing problems of the subject.