Концепція управління кредитним ризиком в сучасних умовах розвитку економіки України - Журавльова, Т.О.; Назаркіна, Л.І. (Економічні інновації, 2015)
У статті розглянуто проблеми управління кредитним ризиком. Банківський кредит є головним джерелом забезпечення грошовими ресурсами поточної господарської діяльності підприємств. У процесі кредитування, банки піддаються внутрішнім і зовнішнім ризикам, якими потрібно керувати з метою їх мінімізації. Bank credit plays one of the most important roles in stimulating regeneration processes in the economy; it is the main source of monetary resources for economic activity of businesses regardless of the form of ownership or economic sector. Providing bank credit, banks encount erinternal and external risks that should be managed and minimized. This article dwells on the problem of managing the credit risk.