Модель кругообігу національної економіки з ринком комерційної нерухомості - Залюбінська, Л.М.; Литвиненко, К.О. (Економічні інновації, 2015)
В роботі проаналізовано місце ринку комерційної нерухомості в народному господарстві, розглянуто взаємозв’язок цього ринку з іншими суб’єктами економічної системи та визначено їх взаємовплив. Це дозволило побудувати модель кругообігу продуктів та доходів з урахуванням діяльності ринку комерційної нерухомості. In the article it has been analyzed the commercial real estate market place in the economy, it has been considered the relationship between the commercial real estate market and other subjects of the economic system and has been determined their interaction. This fact allowed to build a model of the circulation of products and revenues which takes into account commercial real estate market activities.