О параметрической устойчивости нелинейных неточных сингулярно возмущенных систем - Мартынюк, А.А.; Хорошун, А.С. (Прикладная механика, 2010)
The concept of parametric stability is applied to investigate the stability properties
of the singularly perturbed systems, which contain some parameters. A region of parameter
space with property of parametric stability is found. As an example, the problem is
considered on control of the electric motor of direct current. Концепція параметричної стійкості застосована для дослідження властивостей
стійкості сингулярно збурених систем, що містять деякі параметри. Знайдено область у просторі параметрів, для яких параметрична стійкість має місце. Як приклад, розглянуто задачу про керування електромотором постійного струму.