Комп’ютерне моделювання процесів організаційного управління (за матеріалами наукової доповіді на засіданні Президії НАН України 4 листопада 2015 р.) - Додонов, О.Г. (Вісник НАН України, 2015)
Розглянуто проблеми моделювання процесів організаційного управління,
створення комп’ютерних моделюючих комплексів для розроблення і впровадження автоматизованих систем організаційного управління. Наведено приклади автоматизованих систем організаційного управління, розроблених фахівцями Інституту проблем реєстрації інформації НАН України. Рассмотрены проблемы моделирования процессов организационного управления, создания компьютерных моделирующих комплексов для разработки и внедрения автоматизированных систем организационного управления.
Приведены примеры работающих автоматизированных систем организационного управления, разработанных
специалистами Института проблем регистрации информации НАН Украины. The problems of modelling processes of organizational management, the creation of computer modelling systems for
working out automated systems of organizational management and its implementation are developed. Examples of
working automated systems of organizational management, developed by specialists of the Institute for Information
Recording of National Academy of Sciences of Ukraine, are demonstrated.