Про хід підготовки Великої української енциклопедії (стенограма співдоповіді на засіданні Президії НАН України 18 листопада 2015 р.) - Локтєв, В.М.; Киридон, А.М. (Вісник НАН України, 2015)
У співдоповіді порушено важливі питання, пов’язані з реалізацією фундаментального видавничого проекту — підготовки і видання багатотомної
Великої української енциклопедії. Цей проект має надзвичайно велике як наукове, так і суспільне значення.
Виступ академіка НАН України В.М. Локтєва. Виступ А.М. Киридон.