Від редколегії (Геоінформатика, 2009)
Цей номер журналу ми розпочинаємо з привітання і щирих побажань Миколі Андрійовичу здоров'я, підтримки та розуміння його оточення для втілення в життя численних новаторських ідей, що потребують високої концентрації сил та енергії !