10-річний ювілей Центру менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю ІГН НАН України - Татарінова, О.О. (Геоінформатика, 2009)
17 грудня 2009 р. виповнилось 10 років з дня заснування науково-дослідної та інформаційно-організаційної структури НАН України Центру менеджменту та маркетингу в галузі наук про Землю Інституту геологічних наук (ЦММ ІГН).