Інноваційні стратегії розвитку підприємств аграрного сектора економіки України - Ларіна, Я.С. (Економічні інновації, 2015)
У статті подано авторське визначення категорій «стратегія», «інноваційна стратегія». Запропонована класифікація інноваційних стратегій. Обґрунтована залежність вибору інноваційних стратегій від конкурентного статусу підприємства. Розглянуто можливості застосування інноваційних стратегій в аграрному секторі економіки, зокрема, у рослинництві, тваринництві та переробних галузях In the article the author's definition of the categories of "strategy" "innovation strategy" were defined. Classification of innovation strategies was proposed. Reasonable choice of innovative strategies dependence on the competitive status of the company was described. The possibilities of the use of innovative strategies in the agricultural sector, particularly in crops, livestock and processing sectors were defined.