Візуалізація тріщинуватості за результатами геологічної інтерпретації матеріалів геофізичних досліджень свердловин - Хтема, А.В. (Геоінформатика, 2010)
Розглянуто додаткові можливості отримання нових знань за геологічної інтерпретації каротажних діаграм. За допомогою інтегральних фізико-математичних моделей досліджено характер тріщинуватості водонафтогазоносної товщі. Рассмотрены дополнительные возможности получения новых знаний при геологической интерпретации каротажных диаграмм. С помощью интегральных физико-математических моделей исследован характер трещиноватости водонефтегазоносной толщи. Executed research work shows additional possibilities of a new knowledge receiving by means of geological interpretation of well logging. The nature of jointing of water-oil and gas mass was studied thought the instrumentality of physico-mathematical models.