Індикатори сподівань та скепсису часів націонал-соціалізму - Дубик, М. (Сторінки воєнної історії України, 2009)
Рецензія на книгу: Volkes Stimme. Skepsis und Führervertrauen im Nationalsozialismus. Hrsg. Götz Aly. Fischer Taschenbuch Verlag: Frankfurt am Main, 2006. – 224 S.