Освіта в окуповані Білорусії: огляд монографії М. Г. Жылінскі - Заболотна, Т. (Сторінки воєнної історії України, 2009)
Реценія на книгу: “АДУКАЦЫЯ НА АКУПІРАВАНАЙ ТЭРИТОРЫІ БЕЛАРУСІ Ў ГАДЫ ВЯЛІКАЙ АЙЧЫННАЙ ВАЙНЫ (чэрвень 1941 – ліпень 1944 гг.”). Минськ. 2006