Новий збірник документів про діяльність ОУН (б) та УПА в 1944-1946 рр. - Ковальчук, В. (Сторінки воєнної історії України, 2009)
Рецензія на: Літопис УПА. Нова серія. Т. 8. Волинь, Полісся, Поділля: УПА та запілля.
194 −1946. Документи і матеріали / П. Сохань та ін. (ред.), О. Вовк,
С. Кокін (упоряд.). − Київ-Торонто: Літопис УПА, 2006. − 1448 с