Пам’яті професора Віктора Володимировича Крючковського (Економічні інновації, 2015)
8 травня 2015 року пішов із
життя видатний вчений України,
доктор технічних наук, професор
кафедри вищої математики
Херсонського національного
технічного університету, засновник
та беззмінний декан факультету
міжнародних економічних відносин,
управління і бізнесу Віктор
Володимирович Крючковський.