Дослідження проблеми радянських військовополонених у Другій світовій війні: погляд через призму історії повсякдення - Пастушенко, Т. (Сторінки воєнної історії України, 2011)
У статті коротко викладено основні історіографічні напрацювання проблеми радянських військовополонених та запропоновано перелік дослід - ницьких питань до теми, сформульованих із позиції історії повсякдення. В статье кратко перечислены основные историографические нара - ботки проблемы советских военнопленных во Второй мировой войне и предложено перечень исследовательских вопросов к теме, сформули ро - ванных с позиции истории повседневности. The article summarized the main historiographical groundwork on the problem of Soviet prisoners of war and proposed a list of researchquestions on the topic, formulated from the position of the history of everyday life.