Украинцы в партизанском движении Крыма - Поляков, В. (Сторінки воєнної історії України, 2011)
Статья об участии этнических украинцев в партизанском движении
Крыма. На основе анализа наградных документов крымских партизан,
прослежена судьба украинцев как в числе награжденных, так и среди
ветеранов партизанского движения. Стаття присвячена участі етнічних українців в партизанському русі
Криму. На основі налізу нагородних документів кримських партизан,
прослідковано частку українців як серед нагороджених, так і серед
ветеранів партизанського руху. About participating of Ukrainians in partisan motion of Crimea. Analysis of
reward documents of Crimean partisan, stake of Ukrainians both in the number
of recipient of an award and among the veterans of partisan motion.