Спогади про село, якого нині немає на карті - Азарх, І. (Сторінки воєнної історії України, 2011)
Стаття написана на основі спогадів жителів села Зарубинці Переяслав-Хмельницького району про їх повсякденне життя в окупаційний період. Статья написана на основании воспоминаний жителей села Зарубинцы
Переяслав-Хмельницкого района Киевской области об их повседневной
жизни в оккупационный период. The article is based on the memories of the inhabitants of village Zarubyntsi
in Pereyaslav-Khmelnitsky district about their everyday life during occupation.