Проблеми геологічної ізоляції небезпечних промислових відходів в Україні та можливості аерокосмічних технологій при виборі сприятливих ділянок. Частина I. Обсяги відходів і методологія їх видалення з довкілля - Азімов, О.Т. (Геоінформатика, 2010)
Розглянуто особливості поводження з відходами, поточний стан обсягів їх нагромадження в Україні, існуючі науково-методологічні підходи до геологічної ізоляції радіоактивних відходів. Рассмотрены особенности обращения с отходами, текущее состояние объемов их накопления в Украине, существующие научно-методологические подходы к геологической изоляции радиоактивных отходов. Described in the article are specifics of waste-handling, current condition of their accumulation volumes in Ukraine, present scientific-methodological approaches to geological isolation of radioactive waste.