IX Міжнародна конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти“, 11-14 травня 2010 р., м. Київ - Божежа, Д.М.; Татарінова, О.О. (Геоінформатика, 2010)
З 11 по 14 травня 2010 р. у м. Києві проходила традиційна 9-та конференція “Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти”. Особливість
цього наукового форуму для України зумовлена
тією обставиною, що конференція вперше в
нашій країні проведена під егідою відомої та авторитетної у світі міжнародної організації геолого-геофізичного профілю – Європейської асоціації геовчених та інженерів (EAGE). Головний організатор з української сторони – Всеукраїнська асоціація геоінформатики (ВАГ).