Геоінформатика: історія становлення, предмет, метод, задачі (сучасна точка зору). Стаття XXХVI - Кулінкович, А.Є.; Якимчук, М.А. (Геоінформатика, 2010)
Ця стаття є тридцять шостою в серії публікацій, присвячених проблемам геоінформатики – предмету досліджень і головній меті нової науки, методам вирішення її специфічних завдань. Запропоновано нову концепцію стратиграфії як точної науки. Настоящая статья является тридцать шестой в серии публикаций, посвященных проблемам геоинформатики – предмету исследований и главным целям новой науки, методам решения ее специфических задач. Предлагается новая концепция стратиграфии как точной науки. This is the thirty sixth paper in a series of publications dedicated to fundamental problems of geoinformatics, namely the of subject scientific research, the main aims of the new science and methods of solving its specific tasks. In the present article a new conception of stratigraphy as an exact science is proposed.