Пам’яті Євгена Олексійовича Куліша (Геоінформатика, 2010)
21 жовтня 2010 р. на 79-му році пішов з життя Євген Олексійович Куліш – видатний вчений
в галузі геології, визначний фахівець з сировинної бази атомної енергетики, академік Національної академії наук України та член-кореспондент
АН СРСР (РАН), лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.