Влияние снежно-ледового покрова на теплообмен океана и атмосферы в Антарктике - Еремеев, В.Н.; Букатов, А.Е.; Букатов, А.А.; Бабий, М.В. (Геоінформатика, 2011)
Рассмотрено влияние снежно-ледового покрова на внутригодовую изменчивость регионального распределения теплообмена между океаном и атмосферой в антарктической области Южного океана. Розглянуто вплив сніжно-льодового покриву на внутрішньорічну мінливість регіонального розподілу теплообміну між океаном та атмосферою в антарктичній частині Південного океану. Considered in the article is a snow-ice cover effect on intra-annual variability of regional distribution of heat transfer between the ocean and atmosphere in the Antarctic Ocean.