Наукова школа політичної лінгвістики - Ганжуров, Ю. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Нагорна Л. Політична мова і мовна політика: діапазон можливостей політичної лінгвістики. – К.: Світогляд, 2005. – 315 с.