Корупція у суспільстві, що тансформується (Cоціологічний аналіз) - Бова, А. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2006)
У статті аналізуються тенденції становлення, а також реорганізаційних змін і функціонального спрямування Ради національної безпеки в системі зовнішньополітичного механізму США у постбіполярні часи.