Критерии оптимизации периодичности испытаний на мощности систем, важных для безопасности АЭС с ВВЭР - Коврижкин, Ю.Л.; Скалозубов, В.И.; Фольтов, И.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Обсуждаются вопросы совершенствования подходов оптимизации
периодичности испытаний на мощности реактора систем, важных для
безопасности АЭС. Обговорюються питания вдосконалювання підходів оптимізації
періодичності випробувань на потужності реактора систем, важливих для
безпеки АЕС. In clause questions of perfection of approaches of optimization of periodicity of
tests for capacities of a reactor of systems, the important atomic power stations for
safety are discussed.