Забезпечення якості науково-технічної підтримки державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки - Валігун, Н.П.; Рогожинська, О.О. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Наведено опис системи управління якістю, впровадженої в ДНТЦ ЯРБ
відповідно до вимог ДСТУ ІSО 9001, що сприяло підвищенню ефективності
науково-технічної та експертної підтримки державного регулювання
ядерної та радіаційної безпеки. Приведено описание системы управления качеством, внедренной в
ГНТЦ ЯРБ в соответствии с требованиями ДСТУ ІSО 9001, что
способствовало повышению эффективности научно-технической и
экспертной поддержки государственного регулирования ядерной и
радиационной безопасности. This report includes description of quality control system implemented in SSTC
NRS. Quality control system implementation in SSTC NRS according to the
requirements of DSTU ISO 9001, contributed to effective scientific and technical
and expert support of state nuclear and radiation safety regulation.