На шляху до інноваційних лікарських препаратів - Єфанов, В.С. (Современная электрометаллургия, 2011)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Нано Технології в Медицині» (ТОВ «НаноМедТех») створено у грудні 2009 р. з приватної ініціативи за підтримки президента Національної академії наук України академіка Б. Є. Патона для виконання передових досліджень і розробок в області нано- та нанобіотехнологій, спрямованих на створення інноваційних лікарських препаратів і систем діагностики.