Вітаємо з ювілеєм Сергія Володимировича Гошовського! (Геофизический журнал, 2010)
31 травня 2010р. виповнюється 60 років доктору технічних наук, професору Гошовському Сергію Володимировичу, директору Українського державного геологорозвідувального інституту, члену-кореспонденту Інженерної академії та академіку Української нафтогазової академії, заслуженому працівнику промисловості України, Почесному розвіднику надр, державному службовцю І рангу.