Концерн "Shell" — Институт геофизики НАН Украины: рабочий семинар - Wannier, M.; Vityk, M.; Старостенко, В.И.; Кутас, Р.И.; Коболев, В.П.; Егорова, Т.П. (Геофизический журнал, 2010)
Наведено коротку інформацію про робочий семінар «Глибинна структура та нафтова геологія Чорного моря», який відбувався 24—25 лютого 2010 р. у Києві за ініціативою концерну «Shell». Brief information on work seminar «Deep structure and oil geology of the Black Sea», which occurred on 24—25 February 2010 in Kiev by the initiative of the Concern «Shell» has been given.