Забезпечення надійності контролю об'єктів атомної енергії - Ведь, А.М.; Івашова, Л.С.; Лукашина, Л.Г.; Мехед, А.І. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Наведено відомості про завдання відділу аналізу надійності систем контролю
та діагностики, напрямки його діяльності та задачі, які розв'язуються за цими
напрямками для забезпечення надійності контролю та безпеки експлуатації об'єктів
атомної енергії, основні результати роботи. Надано інформацію про системи та
технічні засоби, які належать до сфери діяльності відділу. Приведены сведения о задачах отдела анализа надежности систем контроля и
диагностики, направления его деятельности, а также задачи, решаемые по этим
направлениям для обеспечения надежности контроля и безопасности эксплуатации
объектов атомной энергии, основные результаты работы. Дана информация о
системах и технических средствах, которые относятся к сфере деятельности
отдела. The data are presented on tasks of the Control & Diagnostic System Reliability
Analysis Department, its main activities and tasks which are solved within these activities
to ensure nuclear power facilities monitoring reliability and safety, as well as the main
work results. The information is submitted on systems and technical means covered by the
Department competence.