Експертиза звітів з аналізу безпеки як важлива частина ліцензування нових енергоблоків АЕС України - Лігоцький, О.І.; Недбай, С.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Описано одну з найважливіших робіт, виконаних фахівцями відділу аналізу
експлуатаційної безпеки АЕС Державного науково-технічного центру з ядерної та
радіаційної безпеки (ДНТЦ ЯРБ) під час введения в експлуатацію нових енергоблоків
на Хмельницькій та Рівненський АЕС України. Описана одна из важнейших работ, выполненных специалистами отдела
анализа эксплуатационной безопасности АЭС Государственного научно-технического
центра по ядерной и радиационной безопасности в период ввода в эксплуатацию
новых энергоблоков на Хмельницкой и Ровенской АЭС. This article describes one of the most important activities performed by the Experts of
the NPP Operating Safety Analysis Department of the State Scientific and Technical
Center for Nuclear and Radiation Safety (SSTC NRS) during commissioning of new power
units at Khmelnitsky and Rivne NPPs of Ukraine.