Isomer ratios of photonuclear reaction products on silver and indium isotopes for bremsstrahlung energies above 35 MeV - Bezshyyko, O.A.; Dovbnya, A.N.; Golinka-Bezshyyko, L.O.; Kadenko, I.M.; Kulakov, I.S.; Kushnir, V.A.; Mitrochenko, V.V.; Olejnik, S.N.; Tuller, G.E.; Vodin, A.N. (Вопросы атомной науки и техники, 2009)
Isomer ratios were obtained for nuclei 104m,gAg and 110m,gIn-products of reactions 107Ag(γ,3n)104m,gAg and
113In(γ,3n)110m,gIn after bremsstrahlung irradiation with maximum energies 35 and 36 MeV , respectively. Linear
electron accelerator LU-40 with tantalum target was used as bremsstrahlung source. Experimental data are
compared with theoretical predictions calculated with TALYS code. У роботi наведенi результати вимiрювань та розрахункiв iзомерних вiдношень продуктiв фотоядер-
них реакцiй з множинним вильотом частинок на ядрах срiбла та iндiю за енергiй гамма-квантiв вище
енергiй гiгантського дипольного резонансу. Для визначення iзомерних вiдношень використовувалась
методика вимiрювання наведеної активностi зразкiв, що опромiнювалися, спектрометром на базi
напiвпровiдникового детектору з надчистого германiю. Для аналiзу вiдповiдностi теоретичних розра-
хункiв та експериментально отриманих даних використовувався код TALYS. В работе приведены результаты измерений и расчетов изомерных отношений продуктов фотоядерных
реакций с множественным вылетом частиц на ядрах серебра и индия для энергий гамма-квантов вы-
ше энергий гигантского дипольного резонанса. Для определения изомерных отношений использовалась
методика измерения наведенной активности облученных образцов спектрометром на базе полупровод-
никового детектора из сверхчистого германия. Для анализа согласованности теоретических расчетов
с экспериментально полученными данными был использован код TALYS.