Місцевий осередок EAGE у Києві за підсумками 2010 року визнаний найкращим (Геоінформатика, 2011)
На щорічній конференції EAGE, яка пройшла
у Відні з 21 по 26 травня 2011 р., були підведені
підсумки конкурсу на кращий місцевий осередок
EAGE. Для участі в конкурсі були запрошені всі
місцеві осередки, яких в 2010 р. налічувалося 18.
За результатами оцінки діяльності в 2010 р. найкращим був визнаний Київський осередок, який
очолює президент Микола Якимчук