Групова класифiкацiя рiвнянь Шрьодiнгера зi змiнною масою для двовимiрного випадку - Засадко, Т.М. (Доповіді НАН України, 2015)
Прокласифiковано iнтеграли руху першого роду для рiвняння Шрьодiнгера зi змiнною
масою. Вказано вiсiм класiв рiвнянь з нееквiвалентною симетрiєю. Вони включають
в себе iнтегровнi, суперiнтегровнi та максимально суперiнтегровнi системи. Повний
набiр розв’язкiв однiєї з цих систем наведений в явному виглядi. Проклассифицированы интегралы движения первого порядка для уравнений Шредингера с переменной массой. Указано восемь классов уравнений с неэквивалентной симметрией. Они включают в себя интегрируемые, суперинтегрируемые и максимально суперинтегрируемые
системы. Полный набор решений одной из этих систем представлен в явном виде. The first-order integrals of motion for Schr¨odinger equations with variable mass are classified. Eight
classes of such equations with non-equivalent symmetries are specified. They include integrable,
superintegrable, and maximally superintegrable systems. A complete set of solutions for one of
these systems is presented explicitly.