Особливості оцінки впливу на оточуюче середовище при знятті з експлуатації дослідницького реактора ВВР-М - Лобач, Ю.М.; Сваричевська, О.В.; Тришин, В.В. (Ядерна та радіаційна безпека, 2008)
Проведено аналіз основних факторів впливу на довкілля при роботах із зняття з
експлуатації дослідницького реактора ВВР-М та порівняння особливостей радіаційного
моніторингу при його експлуатації та при знятті з експлуатації. Проведен анализ основных факторов воздействия на окружающую среду при
работах по снятию с эксплуатации исследовательского реактора ВВР-М и сравнение
особенностей радиационного мониторинга при его эксплуатации и снятии с
эксплуатации. The main factors of the environmental impact during the work on decommissioning of
research reactor WWR-M were analyzed and peculiarities of radiation monitoring in its
operation and decommissioning were compared.