Вплив умов технологічних досліджень на визначення дози медичного опромінення пацієнтів - Асламова, Л.І.; Солодовник, К.М. (Ядерна та радіаційна безпека, 2009)
Наведено результата аналізу впливуумов рентгенологічних досліджень на визначення ефективної дози опромінення пацієнтів при діагностичних процедурах. Приведены результаты анализа влияния условий рентгенологических исследований на определение эффективной дозы облучения пациентов при диагностических процедурах. The analysis of X-ray imaging conditions influence on determination effective dose of patients irradiation at diagnostic procedures is conducted.